https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

(Zie 'link' a la carte/menu voor recente menu keuze)

Maand menu,

41 euro

Voorgerecht naar keuze uit de kaart

***

Hoofdgerecht naar keuze uit de kaart

***

Dessert naar keuze uit de kaart

 

 

Door onze nieuw werkwijze geven wij u graag mee dat wij nog steeds met een maandelijks wisselende afhaaltraiteur werken.

Zodat je van onze vroegere klassiekers ook thuis kan genieten.

Kijk ook even naar onze feesttraiteur.

Mocht u verder nog vragen hebben horen wij het graag, wij hopen u binnenkort te verwelkomen.

 

Tim, Jolien en Thibeaud

Brasserie Het Bekenhof

Door de Corona maatregelen gaan wij in de komende periode anders te werk dan normaal.

  • Reserveren is VERPLICHT! 03/ 297.42.95 of via mail, info@hetbekenhof.be Bevestiging na ontvangst bevestigingsmail.

  • Voor uw en onze veiligheid vragen wij nog eens extra aandacht voor onderstaande punten:

 

Verplicht dragen van mondmasker, behalve wanneer u aan tafel zit.

 

Maximum 10 personen/tafel

 

Niet onnodig rondlopen in de zaak, tenzij voor een toiletbezoek of het verlaten van de zaak.

 

Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan.

 

Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter

 

Verplicht registreren, wij beloven u deze gegevens niet te gebruiken voor commerciële doeleinden en deze na 14 dagen te vernietigen.

 

Kom niet naar Het Bekenhof wanneer uzelf of andere rondom u griepsymptomen vertoont.

 

Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels en voldoende je handen te wassen

 

Er wordt verplicht zittend geconsumeerd, consumeren en/of bestellen aan de bar is niet toegestaan.

Betaal zoveel mogelijk contactloos.

 

Reserveer je horecabezoek op voorhand.

 

Wij vragen u de aanwijzingen van ons personeel op te volgen en uw begrip voor deze situatie! Samen komt het goed

Samen tegen corona!!!

 

Een feestje in het Bekenhof: jubilee, communie, familiefeest,…

Stel zelf uw eigen menu samen, vanaf 10 personen.

 

 

Een woordje uitleg:

Wij beschikken over aparte ruimtes voor maximuum 28 personen waar u met u gezelschap gezellig kan vertoeven,

U stelt zelf uw menu samen met keuze uit onderstaande gerechten.

Zo kan u zelf bepalen welke lekkere gerechten u aan uw feesttafel wil geserveerd krijgen.

Voor een lekker wijntje kan u een keuze maken uit onze wijnkaart of voor onze lekkere huiswijn kiezen.

De dranken worden aangerekend volgens verbruik.

Verder zouden wij u willen verzoeken om de gekozen menu 14 dagen op voorhand aan ons te laten weten. Zodat wij het nodige kunnen doen om uw feest tot een succes te maken.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

 

 

Receptie

 

Een fles Cava 25 euro/ fles, aperitief niet alcoholisch 5,60 euro/glas

U kan ook kiezen voor aperitief naar keuze. Onderstaande vind u een keuze van onze receptiehapjes.

Wij bieden u graag brood, tapenade en 1 hapje volgens marktaanbod aan.

 

  • Garnaalcocktail (€ 2.50 )
  •  
  • Bavarois van tomaat met fetakaas (€ 2.00)
  •  
  • Gegratineerde oester met prei en champagnesaus.(€  3.50)
  •  
  • Gemarineerde scampi met zuiderse saus (€ 2.50 )
  •  
  • Tartaar van zalm met dille (€ 2.50)
  •  
  • Kippenboutje (€ 2.00)
  •  
  • Soepje van grijze garnalen met kruidenroom (€ 2.00)
  •  
  • Worstenbroodje met kruidenkaas (€ 2.00)
  •  
  • Mini kaaskroketje met citroen en cresson (€ 2.00)
  •  
  • Sint-jacobsvrucht met tuinkruiden (€ 3.00)
  •  
  • Gerookte eendenfilet met mangochutney (€ ​​​​​​​2.00)
  •  
  • Scampi met panko en sweet chili (€ ​​​​​​​2.00)

 

Bordje Tapas op tafel:

Ansjovis, zongedroogde tomaat, olijven, broodstengels met tapenade,  feta, gedroogde ham

12,50 euro/bord +/- 5 personen/ bord

 

 

Een Goe begin

 

Tartaar van zeebaars met een crème van bieslook groene asperges en zeekraal.

€ 14.00

 

Carpaccio van Ierse Agnus met crumbel van pijnboompit, zoetzure radijs en chutney van tomaat.

€ 14.00

 

Tartaar van Schotse zalm met wasabi crème koolrabi en komkommer

€ 14.50

 

Carpaccio van tonijn met oosterse salade, Thaise vinaigrette en cashewnoten.

€ 14.00

 

Gegrilde sint-jacobsvrucht met lamsoor, waterkers en beurre blanc.

€ 17.00

 

Scampi met lookboter, kappertjes, zongedroogde tomaat en lente ui

€ 16.50

 

Gerookte eendenborst met chutney van mango, crème van fetakaas en Griekse Yoghurt

€ 15.00

 

Trio van Belgische garnalen, garnaal cocktail, garnalensoepje, garnaalkroket.

€ 15.50

 

 

Een soepeke

 

Soep enkel te verkrijgen als tussengerecht, niet als voorgerecht

 

Tomatensoep met balletjes.

€ 6.00

 

Witloofsoep met garnaaltjes.

€ 6.50

 

Zuiderse paprikasoep.

€ 6.00

 

Roomsoepje van hoevekip.

€ 6.00

 

Franse Vissoep

€ 10.00

 

Soep van Oosterscheldekreeft.

€ 10.00

 

 

Van het land en water

 

Chateaubriand van Australische agnus met gegrilde wortel, courgette, puree van bieslook en bordelaisesaus van groene peper.

€ 27.00

 

Gegrilde speenvarken kroon met Belgische pickels, bloemkool en aardappeltjes in de schil.

€ 26.00

 

Lamskroon met krokante Romanesco, aubergines, warme trostomaat, jus van thijm en gratin aardappel.

€ 28.00

 

Filet van Franse eend met doperwt, tuinbonen, rozemarijn en aardappelkroketjes.

€ 27.00

 

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje met puree van tuinkruiden,

groene asperges en beurre blanc.

€  28.00

 

Heilbotfilet met venkel, tomaat, patatas bravas, jus van schaaldieren.

€  26.00

 

Vispannetje deluxe op wijze van den Tim

€  26.00

 

Gegrilde zalmfilet met een crème van doperwt, gemarineerde courgette,

natuuraardappel en een sausje van hoeveboter.

€ 24.00

 

 

Nog een goestingske

 

Dame blanche met Callebaut chocolade en slagroom

€ 9.00

 

Tiramisu met bosvruchten en petit beurre

€ 9.00

 

Mouilleux au chocolat op wijze van den Tim

€ 9.50

 

Crème bruleé op klassieke wijze

€ 9.00

 

Feesttaart Biscuit

€ 9.00

 

Feesttaart ijs

€ 9.50

 

 

Deze take away is te bestellen op

vrijdag, zaterdag en zondag.                                   

Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!

 

Afhalen: Vrijdag 16-17 uur

                 Zaterdag 11-12 en 16-17 uur

                 Zondag 11-12 uur

                

Wilt u zeker zijn van u bestelling , bestel tijdig!!!

 

Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95 

 

 

 

Valentijnsmenu

 

Hartverwarmende liefdeshapjes

 

***

 

Soepje van schaaldieren met vanille en dille room

of

Pittige tomatensoep met mascarpone en basilicum

 

***

Kalfslende met een gratin van eekhoorntjesbrood, boterraap, spruiten, Breydelspek en mosterdsaus

of

Zeewolffilet met saffraansaus, venkel, courgette en krieltjes met tuinkruiden

 

***

Valentijns dessertje van De Zoetie

 

40 euro p/p

 

 

Voor de kids:

Spaghetti, 8 euro

Vol au vent met frietjes, 8 euro

 

 

 

 Afhaalgerechten

 

Een soepeke

 

 

Soepje van schaaldieren met vanille en dille room

8 euro/L

 

Pittige tomatensoep met mascarpone en basilicum

8 euro/L

 

 

 

Een goe begin

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro p.p

 

Carpaccio van Australische agnus met chutney van  zongedroogde tomaat en pijnboompitten

13 euro p.p

 

 

 

Hoofdgerechten uit het water en van op het land

 

Lamstournedos met ratatouille en honingthijmsaus

20 euro p.p

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro p.p

 

Onze  vol-au vent op grootmoeders wijze

13 euro p.p

 

 

Pasta Bolognaise

11 euro p.p

 

Vegi pasta

11 euro p.p

 

 

 

 

Aardappelen zoals beschreven,

anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.

 

 

Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,

worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.

 

 

 

 

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik

van oven, microgolf of frituurpan.

Liefste klanten,

Het is krokusvakantie, wij nemen even de tijd om met ons gezin door te brengen.

Wij willen jullie bedanken voor jullie liefde en steun

en zien u graag terug vanaf 26 februari voor een nieuw take away weekend.

 

Een warme groet,

Tim, Jolien en Thibeaud

Deze take away is te bestellen op

vrijdag, zaterdag en zondag.                                   

Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!

 

Afhalen: Vrijdag 16-17 uur

                 Zaterdag 11-12 en 16-17 uur

                 Zondag 11-12 uur

                

Wilt u zeker zijn van u bestelling , bestel tijdig!!!

 

 

Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95 

 

Paasmenu

 

Trio van paashapjes

 

***

of

Velouté van asperges met Schotse gerookte zalm

 

***

Kabeljauwhaasje met sint-jacobsvrucht, grijze garnaal, boontjes, zeekraal en pommes Duchesses

of

Lamskroontje met rozemarijn, Gratin van asperges, jonge wortel

en jus van thijm, honing en gebakken krieltjes

 

***

Dessertje op zijn paasbest van de zoetie

40 euro p/p

 

 

Voor de kids:

Spaghetti, 8 euro

Vol au vent met frietjes, 8 euro

 

 

 

 Afhaalgerechten

 

Een soepeke

 

Veloute van asperges met schotse gerookte zalm

8 euro/L

Tomatensoep met balletjes

6,20 euro/L

 

 

 

Een goe begin

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro/p.p

 

Carpaccio van Australische agnus met chutney van  zongedroogde tomaat en pijnboompitten

13 euro/p.p

 

 

 

Hoofdgerechten uit het water en van op het land

 

Ribbetjes op wijze van den Tim

18 euro/p.p

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro/p.p

 

Onze  vol-au vent op grootmoeders wijze

13 euro/p.p

 

 

Pasta Bolognaise

11 euro/p/p

 

Vegi pasta

11 euro/p/p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aardappelen zoals beschreven,

anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.

 

 

Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,

worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.

 

 

 

 

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik

van oven, microgolf of frituurpan.