https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo
  • Reserveren is VERPLICHT! 03/ 297.42.95 of via mail, info@hetbekenhof.be Bevestiging na ontvangst bevestigingsmail.

  • Voor uw en onze veiligheid vragen wij nog eens extra aandacht voor onderstaande punten:

 

Verplicht dragen van mondmasker, behalve wanneer u aan tafel zit.

 

Maximum 10 personen/tafel

 

Niet onnodig rondlopen in de zaak, tenzij voor een toiletbezoek of het verlaten van de zaak.

 

Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan.

 

Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter

 

Verplicht registreren, wij beloven u deze gegevens niet te gebruiken voor commerciële doeleinden en deze na 14 dagen te vernietigen.

 

Kom niet naar Het Bekenhof wanneer uzelf of andere rondom u griepsymptomen vertoont.

 

Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels en voldoende je handen te wassen

 

Er wordt verplicht zittend geconsumeerd, consumeren en/of bestellen aan de bar is niet toegestaan.

Betaal zoveel mogelijk contactloos.

 

Reserveer je horecabezoek op voorhand.

 

Wij vragen u de aanwijzingen van ons personeel op te volgen en uw begrip voor deze situatie! Samen komt het goed

Samen tegen corona!!!

 

 

Deze Take away is te bestellen op

vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10 personen.

Graag u bestelling 1 week op voorhand doorgeven, 

zo kunnen wij het nodige doen om

ook u feestje thuis tot een succes te maken.

 

 

Kijk ook naar een wekelijks wisselende take away menu, 

u kan uw bestelling doorgeven via Mail: info@hetbekenhof.be of telefonisch 03/297.42.95 (besteling is pas definitief na bevestiging)

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik van oven, frituurpan of magnetron

 

Afhalen: Vrijdag: 16-17 uur

               Zaterdag: 11-12 uur

               Zondag: 11-12 uur

 

Een goe begin

 

Tartaar van harder met een crème van bieslook en zoetzure radijs

€ 13.00 

 

Garnaalcocktail op klassieke wijze

€ 13.00 

 

Scampi met tomaat, oesterzwam en basilicum

€ 14.00 

 

Tartaar van wilde Schotse zalm, dille, li0moen, tomaat en zeekraal

€ 13.00 

 

Vitelle tonato, kappers en zongedroogde tomaat

€ 13.00 

 

Carpaccio van Australische agnus, balsamico, parmezaan, zongedroogde tomaat en notensla

€ 13.00 

 

 

Hoofdgerechten

van op het land en uit het water

 

 

Chateaubriand met seizoensgroenten, bordelaisesaus en aardappelkroketjes

€ 22.00 

 

Lamskroontje met gevulde courgette, honigthijmsaus en krielaardappelen

€ 24.00 

 

Heilbotfilet met tomaat, venkel, citroenkruid en patatas Bravas

€ 20.00 

 

Kabeljauwhaasje met prei, zeekraal, Belgische garnaaltjes en pommes Duchesses

€ 22.00 

 

 

Nog een goestingske

 

Verassingsdessertjes van de zoetie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aardapelbereiding inclusief en zoals beschreven

Liefste klanten,

Het is krokusvakantie, wij nemen even de tijd om met ons gezin door te brengen.

Wij willen jullie bedanken voor jullie liefde en steun

en zien u graag terug vanaf 26 februari voor een nieuw take away weekend.

 

Een warme groet,

Tim, Jolien en Thibeaud