https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

(Zie 'link' a la carte/menu voor recente menu keuze)

Maand menu,

41 euro

Voorgerecht naar keuze uit de kaart

***

Hoofdgerecht naar keuze uit de kaart

***

Dessert naar keuze uit de kaart

 

 

Door onze nieuw werkwijze geven wij u graag mee dat wij nog steeds met een maandelijks wisselende afhaaltraiteur werken.

Zodat je van onze vroegere klassiekers ook thuis kan genieten.

Kijk ook even naar onze feesttraiteur.

Mocht u verder nog vragen hebben horen wij het graag, wij hopen u binnenkort te verwelkomen.

 

Tim, Jolien en Thibeaud

Brasserie Het Bekenhof

Door de Corona maatregelen gaan wij in de komende periode anders te werk dan normaal.

  • Reserveren is VERPLICHT! 03/ 297.42.95 of via mail, info@hetbekenhof.be Bevestiging na ontvangst bevestigingsmail.

  • Voor uw en onze veiligheid vragen wij nog eens extra aandacht voor onderstaande punten:

 

Verplicht dragen van mondmasker, behalve wanneer u aan tafel zit.

 

Maximum 10 personen/tafel

 

Niet onnodig rondlopen in de zaak, tenzij voor een toiletbezoek of het verlaten van de zaak.

 

Naar buiten gaan om te roken is niet toegestaan.

 

Houd zo veel mogelijk afstand van elkaar, minimaal 1,5 meter

 

Verplicht registreren, wij beloven u deze gegevens niet te gebruiken voor commerciële doeleinden en deze na 14 dagen te vernietigen.

 

Kom niet naar Het Bekenhof wanneer uzelf of andere rondom u griepsymptomen vertoont.

 

Zorg steeds voor een goede handhygiëne door gebruik te maken van de aanwezige handgels en voldoende je handen te wassen

 

Er wordt verplicht zittend geconsumeerd, consumeren en/of bestellen aan de bar is niet toegestaan.

Betaal zoveel mogelijk contactloos.

 

Reserveer je horecabezoek op voorhand.

 

Wij vragen u de aanwijzingen van ons personeel op te volgen en uw begrip voor deze situatie! Samen komt het goed

Samen tegen corona!!!

 

 

Wekelijks een nieuwe take away menu,

uw bestelling graag doorgeven voor donderdag 17 uur.

 

 

Via Mail: info@hetbekenhof.be of telefonisch 03/297.42.95 (besteling is pas definitief na bevestiging)

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik van oven, frituurpan of magnetron

 

Afhalen:

Vrijdag 16-17 uur

Zaterdag 11- 12 uur

zondag 11-12 uur

 

 

 

 

Menu 30-31 juli, 1 augustus

 

Roomsoepje van hoevekip

***

Vispannetje op wijze van Het Bekenhof

***

Verassingsdessertje van den Tim

                                                                                                                         27 euro

 

 

Menu 6,7,8 augustus

 

 

Carpaccio van tonijn, gemarineerde komkommer, wasabi en limoen

 

***

Kalkoenrollade seizoensgroenten, champignonsaus en kroketjes

***

Verassingsdessertje van den Tim

                                                                                                                       27 euro

 

 

Menu 13,14,15 augustus

 

Franse vissoep

***

Koolvishaasje met een blanket van jonge wortel, groene asperges en aardappeltjes

 

***

Verassingsdessertje van de zoetie

                                                                                                                          27 euro

 

 

 

 

 

 

Liefste klanten,

Het is krokusvakantie, wij nemen even de tijd om met ons gezin door te brengen.

Wij willen jullie bedanken voor jullie liefde en steun

en zien u graag terug vanaf 26 februari voor een nieuw take away weekend.

 

Een warme groet,

Tim, Jolien en Thibeaud

Deze take away is te bestellen op

vrijdag, zaterdag en zondag.                                   

Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!

 

Afhalen: Vrijdag 16-17 uur

                 Zaterdag 11-12 en 16-17 uur

                 Zondag 11-12 uur

                

Wilt u zeker zijn van u bestelling , bestel tijdig!!!

 

 

Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95 

 

Paasmenu

 

Trio van paashapjes

 

***

of

Velouté van asperges met Schotse gerookte zalm

 

***

Kabeljauwhaasje met sint-jacobsvrucht, grijze garnaal, boontjes, zeekraal en pommes Duchesses

of

Lamskroontje met rozemarijn, Gratin van asperges, jonge wortel

en jus van thijm, honing en gebakken krieltjes

 

***

Dessertje op zijn paasbest van de zoetie

40 euro p/p

 

 

Voor de kids:

Spaghetti, 8 euro

Vol au vent met frietjes, 8 euro

 

 

 

 Afhaalgerechten

 

Een soepeke

 

Veloute van asperges met schotse gerookte zalm

8 euro/L

Tomatensoep met balletjes

6,20 euro/L

 

 

 

Een goe begin

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro/p.p

 

Carpaccio van Australische agnus met chutney van  zongedroogde tomaat en pijnboompitten

13 euro/p.p

 

 

 

Hoofdgerechten uit het water en van op het land

 

Ribbetjes op wijze van den Tim

18 euro/p.p

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro/p.p

 

Onze  vol-au vent op grootmoeders wijze

13 euro/p.p

 

 

Pasta Bolognaise

11 euro/p/p

 

Vegi pasta

11 euro/p/p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aardappelen zoals beschreven,

anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.

 

 

Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,

worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.

 

 

 

 

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik

van oven, microgolf of frituurpan.