https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

Een Goe begin

Tartaar van zeebaars met een crème van bieslook groene asperges en zeekraal.

€ 14.00

Carpaccio van Ierse Agnus met crumbel van pijnboompit, zoetzure radijs en chutney van tomaat.

€ 14.00

Tartaar van Schotse zalm met wasabi crème koolrabi en komkommer

€ 14.50

Carpaccio van tonijn met oosterse salade, Thaise vinaigrette en cashewnoten.

€ 14.00

Gegrilde sint-jacobsvrucht met lamsoor, waterkers en beurre blanc.

€ 17.00

Scampi met lookboter, kappertjes, zongedroogde tomaat en lente ui

€ 16.50

Gerookte eendenborst met chutney van mango, crème van fetakaas en Griekse Yoghurt

€ 15.00

Trio van Belgische garnalen, garnaal cocktail, garnalensoepje, garnaalkroket.

€ 15.50

 

Een soepeke

Soep enkel te verkrijgen als tussengerecht, niet als voorgerecht

 

Tomatensoep met balletjes.

€ 6

Witloofsoep met garnaaltjes.

€ 6.5

Zuiderse paprikasoep.

€ 6

Roomsoepje van hoevekip.

€ 6

Franse Vissoep

€ 10

Soep van Oosterscheldekreeft.

€ 10

 

Van het land en water

Chateaubriand van Australische agnas met gegrilde wortel, courgette, puree van bieslook en bordelaisesaus van groene peper.

€ 27.00

Gegrilde speenvarken kroon met Belgische pickels, bloemkool en aardappeltjes in de schil.

€ 26.00

Lamskroon met krokante Romanesco, aubergines, warme trostomaat, jus van Thijm en gratin aardappel.

€ 28.00

Filet van Franse eend met doperwt, tuinbonen, rozemarijn en aardappelkroketjes.

€ 27

Op het vel gebakken kabeljauwhaasje met puree van tuinkruiden, groene asperges en beurre blanc.

€  28,00

Heilbotfilet met venkel, tomaat, patatas bravas, jus van schaaldieren.

€  26,00

Vispannetje deluxe op wijze van den Tim

€  26,00

Gegrilde zalmfilet met een crème van doperwt, gemarineerde courgette, natuuraardappel en een sausje van hoeveboter.

€ 24.00

 

Nog een goestingske

Dame blanche met callebaut chocolade en slagroom

€ 8,00

Tiramisu met bosvruchten en petit beurre

€ 8,00

Mouilleux au chocolat op wijze van den Tim

€ 9,50

Crème bruleé op klassieke wijze

€ 8,00

Feesttaart Biscuit

€ 8,00

Feesttaart ijs

€ 9.00

 

Gelieve ten laatste voor 20/12 te bestellen,

dit kan telefonisch 03/297.42.95 of via mail: info@hetbekenhof.be

Graag ook u telefoonnummer bij u bestelling bij vermelden.

 

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze in eenvoud op tafel kunt serveren.

Daarom wordt er een waarborg van 50 euro gevraagd voor het gebruikte materiaal.

Wij vragen u dus 50 euro CASH mee te brengen.

 

 

Afhalen: 

Donderdag 24/12 : 14:00-16:00 uur, enkel afhalen en cadeaubons

Vrijdag 25/12 :  11:00-12:00 uur, enkel afhalen en cadeaubons

Zaterdag 26/12 :  11:00-12:00 uur, enkel terug brengen gebruikte materialen en cadeaubons

 

 

 

Kerstmenu

 

Tartaar van harder met citroenmayonaise, zoetzure radijs, zeekraal en landcress

***

Fluweel soepje van Brabants loof met gandaham en bieslook

***

Hertenkalffilet met gratin van aardpeer, champignon met Breydelspek, appel met veenbessen, peertje in Rode wijn, portosaus en aardappelkroketjes

***

Chocolademousse met Cointreau, mascarpone, framboos en zoete basilicum

 

47,50 euro p/p

 

(per persoon worden 2 tafelbroodjes voorzien)

 

 

 

Aperitiefhapjes

 

(Prijs per hapje)

 

Bavarois van tomaat met basilicum en feta

€  1.50

 

Worstenbroodje met kruidenkaas

€  1.50

 

Tartaar van zalm met groene peper en dille

€ 2.00

 

Warme oester met tomaat en champagne

€ 3.50

 

 

 

 

Een Goe begin

 

( per persoon wordt 1 tafelbroodje voorzien)

 

Tartaar van harder met limoenmayonaise, zoet zure radijs, zeekraal en landcress

€ 14.00

 

 

Carpaccio van Australische Agnus met crumbel van pijnboompit en zongedroogde tomaat

€ 14.00

 

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

€ 14.00

 

Halve kreeft belle-vue op klassieke wijze

Dagprijs

 

 

 

Een soepeke

 

Fluweel soepje van Brabants loof met gandaham en bieslook

€ 8.00/L

 

Tomatensoep met balletjes.

€ 6.20/L

 

Soepje van bosduif met wilde champignons

€ 8.00/L

 

Garnaal bisque met een kruidenroom en wiskey

€ 10.00/L

 

 

 

Van het land en water

 

Hertenfilet met een gratin van aardpeer, champignon met Breydelspek, appel met veenbessen, peertje in rode wijn, portosaus en aardappelkroketjes

€ 27.00

 

Chateaubriand met winterse groentjes, sausje van  groene peper en aardappelkroketjes

€ 22.00

 

Heilbothaasje met spinazie Duchesse, groene boontjes, beurre blanc en grijze Belgische garnaal

€ 22.00

 

Stoofpotje van ree, zilveruitjes, ruccola, veenbessen en aardappelkroketjes

€ 20.00

 

Gegrilde gamba met rijst, wilde champignons, chorizo en jus van paprika

€  22,00

 

 

 

Voor de kids

 

Kipfilet met verse appelmoes en kroketjes

€ 7.00

 

Huisgemaakte lasagne

€  7.00

 

 

 

Nog een goestingske

 

Ons kerstdessert

€ 7.00

 

Duo kerstdessertjes van de zoetie

€ 5.00