https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

Feesttraiteur

(Te bestellen vanaf 10 personen)

Deze traiteur is te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Bestellingen graag ten laatste 1 week op voorhand via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon: 03/297.42.95

Afhalen: vrijdag 16-17 uur

                zaterdag 11-12 uur

                zondag 11-12 uur

Al onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen

door gebruik van een oven,microgolf of frituurpan.

Een goe begin

( bij voorgerecht 1 broodje p.p voorzien)

Tartaar van harder met crème van bieslook,

 zoet zure radijs 

12 euro

Garnaalcocktail op klassieke wijze

12 euro

Scampi met tomaat oesterzwam en basilicum

13 euro

Tartaar van wilde Schotse zalm met dille, lemoen, tomaat en zeekraal

12 euro

Vitelle tonato, kalfsvlees met tonijn, kapper en zongedroogde tomaat

12 euro

Carpaccio van Australische agnus met balsamico, parmezaan zongedroogde tomaat en notensla

12 euro

Een soepeke

Tomatensoep met balletjes

6,20 euro/L

Zuiderse paprikasoep

6,20 euro/L

Witloofsoepje met beenham

6,20 euro/L

Soepje van Oosterscheldekreeft

11,00 euro/L

Van op het land en water

Chateaubriand van Australische agnus met seizoensgroenten, bordelaisesaus

en aardappelkroketjes

22 euro

Lamskroontje met gevulde courgette, honingthymsaus

en krielaardappelen

24 euro

Kabeljauwhaasje met prei, zeekraal,

Belgische garnaaltjes en pommes Duchesses

22 euro

Heilbotfilet met venkel, tomaat,

citroenkruid en patatas bravas

20 euro

Koud buffet

                                                                                                                                                                                                            30 euro

Duo van gerookte zalm en heilbot

Carpaccio van Australische Agnus met balsamico

Tomaat met grijze Belgische garnaal

Beenhesp met groene asperges

Gerookte forel met jenevervinaigrette

Kalkoenfilet met pesto en zongedroogde tomaat

Boerenpaté met huisgemaakte uienconfituur

Vitello tonato Bekenhof

Aangevuld met koude aardappelen, pastasalade, koude groenten, 

koude sausjes (cocktail, mayonaise, tartaar) broodjes en boter.

Koud en warm buffet

36 euro

Koud:

Tomaat met grijze Belgische garnalen

Vitelleo tonato Bekenhof

Duo van gerookte zalm en heilbot

Warm:

Tongrolletjes met prei, witte wijnsaus en pommes Duchesse

Scampi met tomaat, oesterzwam en basilicum en safraanrijst

Varkenswangetjes met gerookt spek, zilveruitjes,

 wilde champignions en aardappelkroketjes

Aangevuld met koude aardappelen, pastasalade, koude groenten, 

koude sausjes (cocktail, mayonaise, tartaar) broodjes en boter.

Heeft u allergieën,  dan werken wij graag samen met u in overleg om een specifiek menu samen te stellen.