https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

Deze traiteur is te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Gerechten en menu wisselen maandelijks en zijn seizoensgebonden

 

Bestellingen graag voor donderdagavond via mail: info@hetbekenhof.be

of telefonisch vanaf donderdagmorgen 03/297.42.95

Afhaal: vrijdag 16-17 uur

             zaterdag 11-12 uur

             zondag 11-12 uur


Ons afhaal menu'ke

Een goe begin   

Carpaccio van geelvin tonijn, zoetzure radijs, crème van wasabi en radijs.

12 euro

Gerookte eendenfilet met een chutney van mango, crumbel van cashewnoten en jonge sla

12 euro

Soepje naar goesting van den Tim

6.20 euro/l

Tartaar van limousin rund met pecorino en en pesto

13 euro

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro

Scampi met lookboter, kappertjes, lente ui en zongedroogde tomaat

13 euro

Afhaalgerechten

Kalfslende met een crème van doperwten, romanesco, warme trostomaat, jus van rozemarijn en aardappelkroketjes.

22 euro

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro

Scampi met look, kappertjes lente ui en zongedroogde tomaat

20 euro

Vispannetje op wijze van Het Bekenhof

16 euro

Tongrolletjes op Normandische wijze

17 euro

Chateaubriand met sezoensgroenten, sausje van groene peper

22 euro

 

Varkenswangetjes met zilveruits, bruine leffe en graanmosterd

13 euro

Onze vol- au vent van hoevkip op grootmoeders wijzemet frisse salade

13 euro

Penne Bolognaise

11 euro

Vegetarische penne

11 euro

 

Onze gerechten zijn inclusief aardappelen zoals beschreven.

Anders keuze uit, frietjes, kroketjes, puree, gratin of krieltjes.

Heeft u allergieën  dan werken wij graag samen met u in overleg om een specifiek menu samen te stellen.

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

***

Gegrilde Australische Agnus met warme seizoensgroenten, sausje van groene peper en aardappelkroketjes

***

Dessertje van de zoetie

27 euro

Van op het land en in het water