https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

Deze traiteur is te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Gerechten en menu wisselen maandelijks en zijn seizoensgebonden

 

Bestellingen graag voor donderdagavond via mail: info@hetbekenhof.be

of telefonisch vanaf donderdagmorgen 03/297.42.95

Afhaal: vrijdag 16-17 uur

             zaterdag 11-12 uur

             zondag 11-12 uur


Ons afhaal menu'ke

Een goe begin   

 

Soepje naar goesting van den Tim

6.20 euro/l

Carpaccio van Australische agnus met een crumbel van pijnboompit ruccola en zongedroogde tomaat

12 euro

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro

Carpaccio van sint-jacobsvruchten met witte balsamico, limoen en waterkers

14 euro

Scampi met lookboter, kappertjes, lente ui en zongedroogde tomaat

13 euro

Afhaalgerechten

 

Canadeese agnus met seizoens groenten en rode wijnsaus

22 euro

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro

 

Scampi met look, kappertjes lente ui en zongedroogde tomaat

20 euro

 

Stoofpotje van hert met veenbessen

20 euro

 

Tongrolletjes op Normandische wijze

17 euro

 

Varkenswangetjes met zilveruits, bruine leffe en graanmosterd

13 euro

 

Onze vol- au vent van hoevkip op grootmoeders wijzemet frisse salade

13 euro

 

Penne Bolognaise

11 euro

 

Vegetarische penne

11 euro

 

Onze gerechten zijn inclusief aardappelen zoals beschreven.

Anders keuze uit, frietjes, kroketjes, puree, gratin of krieltjes.

Heeft u allergieën  dan werken wij graag samen met u in overleg om een specifiek menu samen te stellen.

Tartaar van Schotse zalm met dille, limoen en groene peper 

***

Stoofpotje van hert met veenbessen en aardappelkroket

***

Dessertje van de zoetie

27 euro

Van op het land en in het water

Take away Bekenhof

 

Deze take away is te bestellen op

vrijdag, zaterdag en zondag.                                   

Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!

 

 Bestel tijdig op=op

Afhalen: Vrijdag 16-17 uur

                 Zaterdag 11-12 en 16-17 uur

                 Zondag 11-12 uur

                

 

Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95 

 

Ons afhaal menu'ke

 

Scampi met tomaat, oesterzwam en basilicum

 

***

 

Konijnenbil met kriekenbier en aardappelkroketjes

 

***

 

Dessertje van De Zoetie

27 euro p.p

 

 

 

Afhaalgerechten

 

Een soepeke

 

Tomatensoep met balletjes

6,2. euro/L

 

Roomsoepje van hoevekip

6,2. euro/L

 

 

Een goe begin

 

Carpaccio van Australische agnus met  chutney van zongedroogde tomaat, crumbel van pijnboompitten en parmezaan.

13 euro p.p

 

 

Carpaccio van sint-jacobsvrucht met gemarineerde tomaat, limoen en landcress

14 euro p.p

 

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro p.p

 

Gerookte eendenfilet met mango chutnuy, walnoot en redchard

13 euro p.p

 

 

Hoofdgerechten uit het water

 

Paling in het groen waar het Bekenhof trots op is

25 euro o.p

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro p.p

 

 

Vispannetje op wijze van Het Bekenhof met puree

16 euro p.p

 

 

 

Hoofdgerechten van het land

 

Chateaubriand met herfstgroentjes en pepersaus

21 euro p.p

 

 

Stoofpotje van hert met zilvertuitjes en veenbessen

20 euro p.p

 

 

 

De Klassiekers

 

Varkenswangetjes met champignons, mosterd, zilveruitjes

13 euro p.p

 

           Witloof in de oven met puree            

13 euro p.p

 

 

Bolognaise Bekenhof met Penne.

11 euro p.p

 

 

Vegetarische penne.

11 euro p.p

 

 

Onze vol-au vent van hoevekip op grootmoeders wijze

13 euro p.p

 

 

 

Aardappelen zoals beschreven,

anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.

 

 

 

Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik

van oven, microgolf of frituurpan.

 

 

 

Stel zelf u eigen menu samen,

bestellingen via mail info@hetbekenhof.be of telefonisch 03/297.42.95 graag voor 23/12.

 

Afhalen op 31/12 tussen 10 en 12 uur.

Zowel voor oudejaarsavond als nieuwjaarsdag

 

Nieuwjaarsmenu

 

Een trio van smaakmakertjes

 

***

 

Garnalenbisque met wiskey en kruidenroom

of

Soepje van fazant met boschampignons

 

***

 

Stoofpotje van ree met veenbessen en aardappelkroketjes

of

Kabaljauwhaasje met sint-jacobsvrucht prei en pommes Duchesses

 

***

 

Dessertjes van de zoetie:

Duo van chocolademousse wit/puur

of

Panna cotta met appel, peer en kaneel

37 euro

 

Voor de kids:

Spaghetti, 7 euro

Kip met appelmoes en kroketjes, 7 euro