https://www.facebook.com/hetbekenhof/
gallery/logo

Deze traiteur is te bestellen op vrijdag, zaterdag en zondag.

Gerechten en menu wisselen maandelijks en zijn seizoensgebonden

 

Bestellingen graag voor donderdagavond via mail: info@hetbekenhof.be

of telefonisch vanaf donderdagmorgen 03/297.42.95

Afhaal: vrijdag 16-17 uur

             zaterdag 11-12 uur

             zondag 11-12 uur


Ons afhaal menu'ke

Een goe begin   

Carpaccio van geelvin tonijn, zoetzure radijs, crème van wasabi en radijs.

12 euro

Soepje naar goesting van den Tim

6.20 euro/l

Carpaccio van Australische agnus met een crumbel van pijnboompit ruccola en zongedroogde tomaat

12 euro

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

13 euro

Carpaccio van sint-jacobsvruchten met witte balsamico, limoen en waterkers

14 euro

Scampi met lookboter, kappertjes, lente ui en zongedroogde tomaat

13 euro

Afhaalgerechten

Gegrilde Ierse rib eye met een frisse zomerse salade, choronsaus en verse frietjes

22 euro

 

Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam

20 euro

 

Scampi met look, kappertjes lente ui en zongedroogde tomaat

20 euro

 

Waterzooi Bekenhof met kabeljauw, scampi en Sint-jacobsvrucht

18 euro

 

Tongrolletjes op Normandische wijze

17 euro

 

Varkenswangetjes met zilveruits, bruine leffe en graanmosterd

13 euro

 

Onze vol- au vent van hoevkip op grootmoeders wijzemet frisse salade

13 euro

 

Penne Bolognaise

11 euro

 

Vegetarische penne

11 euro

 

Onze gerechten zijn inclusief aardappelen zoals beschreven.

Anders keuze uit, frietjes, kroketjes, puree, gratin of krieltjes.

Heeft u allergieën  dan werken wij graag samen met u in overleg om een specifiek menu samen te stellen.

Carpaccio van Australische Agnus met een crumbel van pijnboompit, ruccola en zongedroogde tomaat

***

Waterzooi Bekenhof met kabeljauw, scampi en sint-jacobsvrucht

***

Dessertje van de zoetie

27 euro

Van op het land en in het water