Een feestje in het Bekenhof: jubilee, communie, familiefeest,…
Stel zelf uw eigen menu samen, vanaf 15 personen.
Een woordje uitleg:
U stelt zelf uw menu samen met keuze uit onderstaande gerechten.
Zo kan u zelf bepalen welke lekkere gerechten u aan uw feesttafel wil geserveerd krijgen.
Voor een lekker wijntje kan u een keuze maken uit onze wijnkaart of voor onze lekkere huiswijn kiezen. De dranken worden aangerekend volgens verbruik.
Verder zouden wij u willen verzoeken één menu voor het volledige gezelschap te kiezen en om uw gekozen menu 14 dagen op voorhand aan ons door te geven.
Zodat wij het nodige kunnen doen om uw feest tot een succes te maken.
Receptie
Een fles Cava 30 euro/ fles, mocktail 8 euro/glas
U kan ook kiezen voor aperitief naar keuze. Onderstaande vind u een keuze van onze receptiehapjes.
Wij bieden u graag brood en tapenade aan.
-
Garnaalcocktail ( dagprijs)
-
Bavarois van tomaat met fetakaas (3 euro)
-
Gegratineerde oester met prei en champagnesaus.( 6 euro)
-
Gemarineerde scampi met zuiderse saus ( 4 euro)
-
Tartaar van zalm met dille ( 4 euro)
-
Kippenboutje (3 euro)
-
Soepje van grijze garnalen met kruidenroom ( 4 euro)
-
Worstenbroodje met kruidenkaas (3 euro)
-
Mini kaaskroketje met citroen en cresson (3 euro)
-
Sint-jacobsvrucht met tuinkruiden (6 euro)
-
Scampi met panko en sweet chili ( 3 euro)
Een Goe begin
Gerookte Ibericoham, chutney van meloen, mango, geitenkaas en gezouten pistache
€ 16.00
Carpaccio van Ierse Angus met crumbel van pijnboompit, zoetzure radijs en chutney van tomaat.
€ 16.00
Tartaar van Schotse zalm met wasabi crème, zoetzure radijs en komkommer
€ 16.00
Kroketjes van kip, Thaise curry, zoetzure kool en soja scheuten
€ 18.00
Gegrilde sint-jacobsvrucht, wasabinoot, kroepoek en crème van zoete aardappel
€ 21.00
Scampi met lookboter, kappertjes, zongedroogde tomaat en lente ui
€ 18.00
Trio van Belgische garnalen, garnaal cocktail, garnalensoepje, garnaalkroket.
€ dagprijs
Een soepeke
Soep enkel te verkrijgen als tussengerecht, niet als voorgerecht
Tomatensoep met balletjes.
€ 9.00
Witloofsoep met garnaaltjes.
€ 10.00
Zuiderse paprikasoep.
€ 9.00
Roomsoepje van hoevekip.
€ 10.00
Franse Vissoep
€ 15.00
Soep van Oosterscheldekreeft.
€ 18.00
Van het land en water
Chateaubriand van Australische Angus met gegrilde wortel, courget,
bordelaisesaus van groene peper en verse frietjes
€ 34.00
Lamskroon met krokante Romanesco, aubergines, warme trostomaat, jus van thijm en gratin aardappel.
€ 36.00
Filet van Franse eend, Chinese kool, sjalot, pompoen, sinaasappel en aardappelkroketjes
€ 32.00
Op het vel gebakken kabeljauwhaasje met geplette aardappel,
spinazie en beurre blanc.
€ 34,00
Heilbotfilet met venkel, tomaat, patatas bravas, jus van schaaldieren.
€ 32,00
Gegrilde zalmfilet met pastis, lichte curry, courget, doperwt en gerookte paprika
€ 30.00
Nog een goestingske
Dame blanche met Callebaut chocolade en slagroom
€ 11,00
Mouilleux au chocolat, vanille ijs en crunchy speculaas
€ 13,00
Crème bruleé op klassieke wijze
€ 11,00
Verrassingsdessert van den Tim
€ 11,00
Feesttaart Biscuit
€ 12,00
Feesttaart ijs
€ 13,00
Wegens de schommelende marktpijzen kan er een kleine aanpassing gebeuren in de aangegeven prijs.