Take away Het Bekenhof
Voor 28, 29 en 30 mei
Deze take away is te bestellen op
Vrijdag, zaterdag en zondag.
Gelieve te bestellen voor vrijdag 12 uur s ’middags!!!
Bestel tijdig op=op
Afhalen:
Vrijdag 16-17 uur
Zaterdag 11-12
Zondag 11-12 uur
Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95
Ons afhaal menu'ke
Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam
***
Varkenshaasje met lentegroentjes, mosterdsaus en gratin
***
Verrassingsdessert van De Zoetie
27 euro p.p
Afhaalgerechten
Een soepeke
Tomatensoep met balletjes
6,20 euro/L
Aspergevelouté met beenham
8, 00euro/L
Een goe begin
Scampi met tomaat, oesterzwam en basilcum
14 euro p.p
Carpaccio van Australische agnus met chutney van zongedroogde tomaat, crumbel van pijnboompitten en parmezaan.
13 euro p.p
Aperge op klassieke Vlaamse wijze
13 euro p.p
Asperge met gerookte zalm en dille sausje
15 euro p.p
Hoofdgerechten uit het water en van op het land
Asperges op klassieke Vlaamse wijze
20 euro p.p
Asperge met gerookte zalm en dilles saus
24 euro p.p
Vispannetje Bekenhof met pommes Duchesses
16 euro p.p
Lamstournedos gratin van tomaat, mozarella, jonge wortel, sluimerwten en mosterdsaus
20 euro p.p
Scampi met tomaat oesterzwam en basilicum
20 euro p.p
Ribbetjes op wijze van den Tim
18 euro p.p
De Klassiekers
Penne bolognaise
13 euro p.p
Tagliatelli, mascarpone en tuinkruiden ( vegi)
13 euro p.p
Onze vol-au vent van hoevekip op grootmoeders wijze
13 euro p.p
Tagliatelli kip, mascarpone en tuinkruiden
13 euro p.p
Varkenswangetjes met graanmosterd, champignon en zilveruitjes
13 euro p.p
Aardappelen zoals beschreven,
anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.
Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,
worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.
Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik
van oven, microgolf of frituurpan.
Deze take away is te bestellen op
vrijdag, zaterdag en zondag.
Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!
Afhalen: Vrijdag 16-17 uur
Zaterdag 11-12 en 16-17 uur
Zondag 11-12 uur
Wilt u zeker zijn van u bestelling , bestel tijdig!!!
Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95
Valentijnsmenu
Hartverwarmende liefdeshapjes
***
Soepje van schaaldieren met vanille en dille room
of
Pittige tomatensoep met mascarpone en basilicum
***
Kalfslende met een gratin van eekhoorntjesbrood, boterraap, spruiten, Breydelspek en mosterdsaus
of
Zeewolffilet met saffraansaus, venkel, courgette en krieltjes met tuinkruiden
***
Valentijns dessertje van De Zoetie
40 euro p/p
Voor de kids:
Spaghetti, 8 euro
Vol au vent met frietjes, 8 euro
Afhaalgerechten
Een soepeke
Soepje van schaaldieren met vanille en dille room
8 euro/L
Pittige tomatensoep met mascarpone en basilicum
8 euro/L
Een goe begin
Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam
13 euro p.p
Carpaccio van Australische agnus met chutney van zongedroogde tomaat en pijnboompitten
13 euro p.p
Hoofdgerechten uit het water en van op het land
Lamstournedos met ratatouille en honingthijmsaus
20 euro p.p
Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam
20 euro p.p
Onze vol-au vent op grootmoeders wijze
13 euro p.p
Pasta Bolognaise
11 euro p.p
Vegi pasta
11 euro p.p
Aardappelen zoals beschreven,
anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.
Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,
worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.
Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik
van oven, microgolf of frituurpan.
Liefste klanten,
Het is krokusvakantie, wij nemen even de tijd om met ons gezin door te brengen.
Wij willen jullie bedanken voor jullie liefde en steun
en zien u graag terug vanaf 26 februari voor een nieuw take away weekend.
Een warme groet,
Tim, Jolien en Thibeaud
Deze take away is te bestellen op
vrijdag, zaterdag en zondag.
Bestellen vrijdag voor 12 uur s ’middags!!!
Afhalen: Vrijdag 16-17 uur
Zaterdag 11-12 en 16-17 uur
Zondag 11-12 uur
Wilt u zeker zijn van u bestelling , bestel tijdig!!!
Bestellen kan via mail: info@hetbekenhof.be of telefoon:03/297.42.95
Paasmenu
Trio van paashapjes
***
of
Velouté van asperges met Schotse gerookte zalm
***
Kabeljauwhaasje met sint-jacobsvrucht, grijze garnaal, boontjes, zeekraal en pommes Duchesses
of
Lamskroontje met rozemarijn, Gratin van asperges, jonge wortel
en jus van thijm, honing en gebakken krieltjes
***
Dessertje op zijn paasbest van de zoetie
40 euro p/p
Voor de kids:
Spaghetti, 8 euro
Vol au vent met frietjes, 8 euro
Afhaalgerechten
Een soepeke
Veloute van asperges met schotse gerookte zalm
8 euro/L
Tomatensoep met balletjes
6,20 euro/L
Een goe begin
Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam
13 euro/p.p
Carpaccio van Australische agnus met chutney van zongedroogde tomaat en pijnboompitten
13 euro/p.p
Hoofdgerechten uit het water en van op het land
Ribbetjes op wijze van den Tim
18 euro/p.p
Scampi met tomaat, basilicum en oesterzwam
20 euro/p.p
Onze vol-au vent op grootmoeders wijze
13 euro/p.p
Pasta Bolognaise
11 euro/p/p
Vegi pasta
11 euro/p/p
Aardappelen zoals beschreven,
anders keuze uit: frietjes, kroketjes, puree, gratin, krieltjes.
Bij het niet doorgeven van u aardappelbereiding,
worden er aardappelen meegegeven afgestemd op het gekozen gerecht.
Onze gerechten zijn zo uitgewerkt dat u ze enkel nog moet opwarmen door gebruik
van oven, microgolf of frituurpan.
Een feestje in het Bekenhof: jubilee, communie, familiefeest,…
Stel zelf uw eigen menu samen, vanaf 15 personen.
Een woordje uitleg:
U stelt zelf uw menu samen met keuze uit onderstaande gerechten.
Zo kan u zelf bepalen welke lekkere gerechten u aan uw feesttafel wil geserveerd krijgen.
Voor een lekker wijntje kan u een keuze maken uit onze wijnkaart of voor onze lekkere huiswijn kiezen. De dranken worden aangerekend volgens verbruik.
Verder zouden wij u willen verzoeken één menu voor het volledige gezelschap te kiezen en om uw gekozen menu 14 dagen op voorhand aan ons door te geven.
Zodat wij het nodige kunnen doen om uw feest tot een succes te maken.
Receptie
Een fles Cava 27 euro/ fles, aperitief niet alcoholisch 5,60 euro/glas
U kan ook kiezen voor aperitief naar keuze. Onderstaande vind u een keuze van onze receptiehapjes.
Wij bieden u graag brood en tapenade aan.
-
Garnaalcocktail (€ 3.00 )
-
-
Bavarois van tomaat met fetakaas (€ 2.50)
-
-
Gegratineerde oester met prei en champagnesaus.(€ 4.00)
-
-
Gemarineerde scampi met zuiderse saus (€ 3.00 )
-
-
Tartaar van zalm met dille (€ 3.00)
-
-
Kippenboutje (€ 2.50)
-
-
Soepje van grijze garnalen met kruidenroom (€ 3.00)
-
-
Worstenbroodje met kruidenkaas (€ 2.50)
-
-
Mini kaaskroketje met citroen en cresson (€ 2.50)
-
-
Sint-jacobsvrucht met tuinkruiden (€ 4.00)
-
-
Scampi met panko en sweet chili (€ 2.50)
Bordje Tapas op tafel:
Ansjovis, zongedroogde tomaat, olijven, broodstengels met tapenade, feta, gedroogde ham
18.00 euro/bord +/- 4 personen/ bord
Een Goe begin
Gerookte Ibericoham chutney van meloen, mango, geitenkaas en gezouten pistache
€ 15.00
Carpaccio van Ierse Angus met crumbel van pijnboompit, zoetzure radijs en chutney van tomaat.
€ 15.00
Tartaar van Schotse zalm met wasabi crème, koolrabi en komkommer
€ 15.00
Kroketjes van kip, Thaise curry, zoetzure kool en soja scheuten
€ 15.00
Gegrilde sint-jacobsvrucht, wasabinoot, kroepoek en crème van zoete aardappel
€ 18.00
Scampi met lookboter, kappertjes, zongedroogde tomaat en lente ui
€ 16.50
Trio van Belgische garnalen, garnaal cocktail, garnalensoepje, garnaalkroket.
€ 18.00
Een soepeke
Soep enkel te verkrijgen als tussengerecht, niet als voorgerecht
Tomatensoep met balletjes.
€ 7.00
Witloofsoep met garnaaltjes.
€ 8.00
Zuiderse paprikasoep.
€ 7.00
Roomsoepje van hoevekip.
€ 7.00
Franse Vissoep
€ 11.00
Soep van Oosterscheldekreeft.
€ 15.00
Van het land en water
Chateaubriand van Australische Angus met gegrilde wortel, courget,
bordelaisesaus van groene peper en verse frietjes
€ 30.00
Lamskroon met krokante Romanesco, aubergines, warme trostomaat, jus van thijm en gratin aardappel.
€ 32.00
Filet van Franse eend, Chinese kool, sjalot, pompoen, sinaasappel en aardappelkroketjes
€ 28.00
Op het vel gebakken kabeljauwhaasje met geplette aardappel,
spinazie en beurre blanc.
€ 30,00
Heilbotfilet met venkel, tomaat, patatas bravas, jus van schaaldieren.
€ 28,00
Gegrilde zalmfilet met pastis, lichte curry, courget, doperwt en gerookte paprika
€ 28.00
Nog een goestingske
Dame blanche met Callebaut chocolade en slagroom
€ 10,00
Chocolademousse, sinaas, Grand Marnier en hazelnoot
€ 10,00
Mouilleux au chocolat, vanille ijs en crunchy speculaas
€ 10,50
Crème bruleé op klassieke wijze
€ 10,00
Verrassingsdessert van den Tim
€ 10,00
Feesttaart Biscuit
€ 11,00
Feesttaart ijs
€ 11.50
Wegens de schommelende marktpijzen kan er een kleine aanpassing gebeuren in de aangegeven prijs.